Link Link Link Link Link Link

herlig med ferie

Publisert: 22.feb.2010 @ 17:59 Kategori: diverse Kommentarer: 2
hei bloggen, lenge siden sist.
gikk opp for meg at det er ferie i dag, når jeg våknet vedsiden av verdens beste gutt. deilig å bare kunne ligge der å sløve så lenge man bare vil - på en mandag!


oppdatering av helgen:
de siste dagene har jeg spist utrolig mye digg, appetitten min har vært STOR. fredagen var hanne og marlene her, vi så på the ugly truth og koste oss med popcorn, sjokolade og nakne seigdamer. lørdagen var jeg på kino og så the road med hanne & mari helene. den var veldig bra, til at jeg ikke skjønte så mye av den. også var vi på peppes. i går var jeg i bursdag til kusina mi, som blir 18 år! kos, god mat og masse kaker. kjæresten kom på kvelden og dro istad videre på jobb. han jobber mye fortiden, så får sett han lite. altfor lite for min del, men jeg må bare holde ut frem til april eller noe.

spiste meg kvalm på sjokolade og is istad. er lov med litt ekstra nå i ferien synes jeg, men finnes grenser. haha! senere skal jeg løpe litt i kjelleren(på mølle), eller bare ta av her på rommet til høy musikk. selvfølgelig styrketrening & utstrekking etterpå. tenkte jeg skulle legge ut de tips til treningsanger her på bloggen en gang, hva synes dere om det?

oppramsende innlegg, i know. lovte meg selv at jeg ikke skulle ha mye av sånne uinteresange innlegg.. men får gå for denne gang. nå venter det fransk fiskegrating på meg, ha en fin dag videre :-)


catharina adele

2 kommentarer

Postet av: BIRGITTE

ja til treningssanger :)
Dato: 22.feb.2010 Tid: 18:08 URL: http://isdrotning.blogg.no

Postet av: Tine Helene

Ja, takk til sanger :) er rimelig tom.
Dato: 22.feb.2010 Tid: 23:36 URL: http://tinehelene.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits