Link Link Link Link Link Link

går mot slutten av ferien

Publisert: 25.feb.2010 @ 22:29 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
yes, da var torsdagen over den også. har vært på trento med dansegruppa fra to til seks tiden. dro hjem for å spise forså å dra tilbake for å ta ti min med sol. ah, det  var deilig, og veldig lenge siden (!!) hjelper på vinterdepresjoner det altså.

begynner å bli ganskeså klar for geilo tur med gruppa nå. ipod og kamera er fullladet, tær og hender er ordnet, bryn er nappet og kropp & fjes er skrubbet osv. skal jo bare en helg til geilo, så skjønner ikke helt greia med alt dette her. men hei, viktig å føle seg vel.

atm gjør jeg dette heer


koser meg med bendit druer, nam. og er akkurat ferdig med en rask lakkering. hva synes du om den nye neglelakken min? kjente jeg var ganske lei av å bare ha fransk manikyr og svart neglelakk hele tiden. trengte noe som var litt mer naturlig og mykt. har foresten tatt på to lag, og ikke veldig nøyaktig. også falt mamma over ringen på bildet for en stund siden, og tenkte jeg likte den så hun tok den med seg. den var ikke dum, jeg elsker jo store ringer. likte du den nye ringen min?
au. hadde helt glemt brannsåret mitt på lillefingeren, har vært der altfor lenge nå. hah, random.
catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits