Link Link Link Link Link Link

kanskje min beste påske noensinne?

Publisert: 06.apr.2010 @ 17:38 Kategori: diverse Kommentarer: 0
da er skolen startet igjen, og jeg følte meg faktisk ganske klar for skolen igjen etter verdens beste påske i london, med venner, kjæreste og sykt mye digg & godis.
startet på skoln igjen med forberedelsesdag i engelsk. har nemlig prøve eksamen allerede på torsdag. også forberedelsesdag i norsk på fredag. egentlig gjør ikke dette meg noe, dagene går så fort når vi har forb. att det skulle nesten ikke vært lov. og tentamen er jo litt deilig det å, selvom det ligger et ganske stort press nå. må ha minst 4 eller bedre på engelsken, og jeg er veldig dårlig i engelsk skriftlig. men får prøve mitt beste, og sitte så lenge som mulig å konse! jepp, for nå er det bare snaue 3 mnd igjen av skolen, så må bare stå på for mitt beste karakterkort noensinne.

men nok om det.

jeg har det ihverfall veldig bra fortiden, mye å se frem til og være glad for.
nå har kroppen min akkurat fått jogget seg en mil i kjelleren etterfulgt av litt styrketrening. var virkelig utrolig deilig å trene nå, har tross alt bare sittet på rompa og stappet i meg alt som er spisendes hele ferien. så nå skal jeg prioritere trening et par dager fremover :-)

jeg gleder meg foresten masse til helgen. hvorfor kommer jeg tilbake til, meste er litt usikkert enda. er ihvertfall èn fest, kjæresten blir 18 og det er i det hele tatt helg.jeg er.. hoppende glad/lykkelig.


ble kanskje et litt rotete innlegg, men det får gå :-) nå skal jeg lage laksemiddag, også skal jeg faktisk gå og ta sol(!!) før frustrerte fruer i kveld. deilig. er faktisk ikke så missunnelig på de som hadde fri dag, som jeg trodde jeg ville bli, yey for meg.
catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits