Link Link Link Link Link Link

opp og ned dag

Publisert: 22.apr.2010 @ 21:21 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
på en måte. men heldigvis har det ikke gått utover noen andre at jeg har hatt en berg og dalbane dag, og jeg har greid å holde meg positiv og glad gjennom hele dagen. yey for meg!

i natt sov jeg hos alex, det var veldig koselig og litt nytt fordi vi ikke har overnattet i uken før. forandring fryder, og det var en veldig god start på dagen. fant ut at jeg faktisk liker å kjøre buss, ihvertfall på morningen.. kanskje fordi jeg gjør det så sjeldent, men uansett. hehe.. resten av dagen har jeg bare vært en tur på trento og danset bittelitt også var jeg på pilates. ikke akkurat hardkjør trening i dag nei, men det passet meg veldig bra i dag.

på skolen jobber vi med masse fremføringer og prosjekter, mye å gjøre hele tiden så begynner å bli ganske lei. ser frem til en deilig og avslappende helg, føler jeg har behov for en sånn en ja.

nå skal jeg tilbringe resten av kvelden foran tv'en. har kjempekjempe vondt i magen akkurat nå, men satser på at det går over hvert øyeblikk. random innlegg, men det får bare gå. 


gammelt bilde, for å fylle inn. liker ikke innlegg uten bilde.

akkurat nå hører jeg på denne.

litt spesiel, bare falt over den på spotify

catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits