Link Link Link Link Link Link

en helt vanlig mandag?

Publisert: 26.apr.2010 @ 16:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 3
da sitter jeg her og spiser sjokolade etter en helt vanlig skoledag(?).. vel, kan bare si at jeg er veldig lei mange av folka på ungdomskolen og alt dramaet som skal være hele tiden. i løpet av helgen har det utviklet seg enda mer, og jeg som trudde folk ville roe seg ned litt nå. er jo tross at bare, ja er det ikke 7 uker igjen med vanlig skole? noe sånt ihvertfall, og det må da kunne gå ann å bare være venner den siste tiden sammen og bare ja. men jeg gidder ikke la sånt drama ødelegge noe for meg selv da jeg ikke har noe med det å gjøre på en måte. men synes det er synd at det skal gå utover noen av mine nærmeste venner og at det skal bli sånne 'gjenger' fordi en ikke vil være med noen pga en person. selvom jeg på en måte skjønner folk, det noen gjør er absolutt ikke greit. heller veldig unødvendig.

ja, så sånn er det. som sagt så sitter jeg her med sjokoladen min, og trøster meg selv fordi jeg har et utrolig vondt bein som jeg har problemer med å gå vanlig på. er nok en benhinnebetennelse. noe jeg selvfølgelig misliker fordi det kanskje vil gå utover treningen min som jeg elsker. trening får meg til å føle at jeg kan greie alt og orke alt, den hjelper meg til å tenke positivt og jeg føler meg rett og slett utrolig mye bedre når jeg trener regelmessig. skal selvfølgelig prøve å ta meg en tur på trento i kveld selvom, får vel bare ta det litt mer med ro ;-)


hei bleik. ikke spør meg hvordan bildet ble sånn i bakgrunnen, har ikke peiling selv. veldig gammelt bilde, foresten.

men nå skal jeg jobbe med framføringene jeg har onsdag og torsdag. bah, frister lite. men det må gjøres. så lenge jeg har sjokolade skal jeg ikke klage på noenting, heh.

og jeg er helt sikker på at dere som har hatt ork til å lese dette bryr dere veldig masse(eller ikke). men er deilig å få det ut ved å skrive og kanskje klage litt. er jo nesten ingen her inne selvom, så hva gjør vel det :-)

ha en fin mandag da dere, det skal ihvertfall jeg prøve så godt jeg kan uansett hva som skjer.

catharina adele

3 kommentarer

Postet av: catharine

ekstremt kjedelig dag ..men mandager er en ny start på en ny uke=nye muligheter :D
Dato: 26.apr.2010 Tid: 16:52 URL: http://catharine.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

catharine: ja, sant. men dumt når mulighetene blir ødelagt av skader ;-)
Dato: 26.apr.2010 Tid: 16:54 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: line s

hater drama, hater det som skjer med den store jentegjengen vi er, ting er unødvendig .. -.-
Dato: 27.apr.2010 Tid: 16:10 URL:

Skriv en ny kommentar

hits