Link Link Link Link Link Link

super start, dårligere slutt

Publisert: 27.apr.2010 @ 19:13 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
hey.
tirsdagen er snart over. er i et litt merkelig humør. er på en måte helt utslitt i hodet, føles ut som om det skal sprenges samtidig som om jeg har lyst til å trene eller bare finne på noe. leve livet, og ikke sitte her. må egentlig lese til fremføringen jeg har i morgen også. hater sånne 'må egentlig' greier, fæl følelse men likevel utsetter jeg det til siste stund. vil jo mye heller sitte her og slaske meg vettu.. neida, men har bare ikke ork til noe annet. men dagen startet veldig fint med sol og deilig vær, hardhausen(badet i glomma, som faktisk var veldig oppkvikkende og deilig) også ble jeg bare mer og mer slapp etterhvert som arb økta gikk og når vi så på film den siste delen av dagen.

etter skolen har jeg bare gått rundt med mat i munnen konstant. veldig fint at jeg skal ha så stor appetitt når jeg har slaskedager igrunn. enda godt jeg trente i går, og skal gjøre det i morgen igjen.

noen bilder fra dagen, takk til marthe som var fotograf.


lasse og mille var en av mange som ikke badet. pyser !! særlig skuffet over lasse, han og jeg er ikke særlig like med tanke på at vi er kusine og fetter. han er lat og feig, jeg er.. mindre lat og ikke feig vel :-) hehee.

nå skal jeg lage meg wok, også burde jeg kanskje begynne å tenke på fremføringen. trur den avgjør standpunkkarakteren i samf, så burde vel bruke litt tid på den ja. ha en fin tirsdag, som alle andre dager.
foresten, skriver man fremføringen eller framføringen?
catharina adele

1 kommentar

Postet av: Marie

digg og bade. men FAEN for en klumpmage jeg har på det bildet der.. :'(
Dato: 30.apr.2010 Tid: 13:54 URL: http://www.baremarie.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits