Link Link Link Link Link Link

kanskje ikke det smarteste?

Publisert: 28.apr.2010 @ 12:15 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

ble hjemme fra skolen i dag jeg.. våknet i dag tidlig med feber og hodepine, bare jeg satte meg opp i sengen ble jeg svimmel. så var lite vitsi å prøve å g på skolen engang.. og jeg som hadde fremføring i dag også, typisk det. er det noe jeg hater å utsette så er det fremføringer ogsånt, vil helst bare bli ferdig med dem så fort som mulig. men sånn ble det da, ikke mye å gjøre med. kanskje likegreit at det ble sånn da jeg ikke fik øvd noe særlig i går, følte meg ikke akkurat bra da heller.. men heldigvis for meg ble hodepinen mye bedre og feberen sank etterhvert som jeg fikk sove litt. våknet  for en liten stund siden og nå er jeg bare veldig tedd i nesa ;-)

resten av dagen skal jeg bruke på å bli frisk og rask, og øve til rle fremføringen som jeg har i morgen. da skal jeg på skolen, orker ikke utsette enda en. har jo tross alt 4-5 fremføringer foran meg så.

legger skylden på hardhausen jeg. var kanskje ikke en smart ting å isbade når jeg var forkjølet fra før av, men angrer gjør jeg ikke! her er noen flere bilder fra hardhausen, tatt fra face.

før - løper ut - bader - løper inn igjen.


også badet vi i bassenget etterpå, morsom opplevelse var det da ihvertfall!

nå skal jeg ta meg en dusj før jeg øver, redd for at jeg må ta begge fremføringene i morgen.
catharina adele

2 kommentarer

Postet av: annick mugisha

er du gla at torbjørn er tilbake på paradise hotel?
Dato: 28.apr.2010 Tid: 12:18 URL: http://annickmugiisha.blogg.no

Postet av: mille

haha, det var det jeg sa! :D
Dato: 28.apr.2010 Tid: 15:42 URL:

Skriv en ny kommentar

hits