Link Link Link Link Link Link

mondaay

Publisert: 03.mai.2010 @ 17:22 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
heyhey.
da kom jeg akkurat inn døren. vært en tur i lillestrøm for å finne meg en matte regelbok for ungdomskolen. da min mattebok med 5 regelbøker liggenes inni er absolutt borte vekk. finner den ingensteder. ble bare borte etter matte tentamen den, poff så var den som sunket i jorda. litt dumt om jeg kommer opp i matte på eksamen også har jeg ikke en eneste regelbok. men fikk kjøpt meg 'den rosa hjelperen', som absolutt ikke virker så dum..  virker som den har det meste av regler denne her ja.. eksempler og løsninger har den også.

etter mat i dag skal jeg bare jobbe med fremføringene mine før jeg skal løpe meg en tur på mølla i kjelleren. resten av kvelden skal jeg vel bare slappe av tenker jeg.
var foresten oppe hos rådgivern på skolen for å omsøke i dag. så nå blir det forhåpentligivs media & kommunikasjon på skedsmo istedenfor studiespesialisering. tok media på sørumsand på andre, også studie på skedsmo også musikk, dans & drama på lillestrøm som tredjevalg. grunnen til at jeg gjorde dette var at jeg lenge har gått og tenkt på dette, fordi jeg egentlig ikke orker tre år til med ungdomskole i vanskeligere grad. da vil jeg heller ha litt variasjon med fag jeg liker. jeg har jo interesse for mediagreier, så da er jo det naturlig for meg å gå det om jeg kan si det sånn. dere skjønner det at man kan endre søknaden sin èn gang etter fristen, og det må gjøres før 1.juni. så om det er flere som vurderer å omsøke, så gjør det i løpet av mai da ihvertfall ;-)

ha er fin mandagskveld da dere.

catharina adele

1 kommentar

Postet av: Maren S ♥

Ha en fin kveld du også! :-)
Dato: 03.mai.2010 Tid: 17:35 URL: http://www.marenstensas.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits