Link Link Link Link Link Link

mandag, i mai?

Publisert: 10.mai.2010 @ 19:21 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

heipådeg. dagen i dag har bare vært som en helt vanlig mandag. humøret er i tillegg på topp, og livet er bra. akkurat løpt milen min i kjelleren, og som dere kanskje har fått med dere så er det nesten ingenting som gjør meg gladere enn trening. på skolen nå så finner lærerne bare på ting så vi har noe å drive med, ellers har vi bare fritimer. ganske deilig, men føler at vitsen med skole er litt borte, vil jo lære nye ting. repitisjon til eksamen, hurra for det. men hey, er bare to dager igjen også er det 'ferie' på fem dager. skal bli superdigg det, gleder meg.

begynne foresten å lure på om det faktisk er mai, eller om noen har misforstått noe. været i dag har vært.. veldig rart, kaldt og fælt. men greit for meg, bare det blir fnt til helgen. venter fest, grill, kos, kanskje jentekveld og 17.mai feiring på meg da.

nå skal jeg spise middag for så å gå meg en liten tur for å klarne tankene, før jeg hopper i badekaret. vi driver å pusser opp dusjen, fordi den har fått vannskader i veggen. så da blir jeg tvunget til å bruke badekaret fremover. er veldig sjeldent jeg gidder å ta meg tid til å bruke det. selvom jeg burde det, er jo egentlig sinnsykt digg. så er litt bra jeg blir tvunget til det egentlig.. hehe, men nok om det. hva har du gjort i dag? gleder du deg til langhelg, eller er du en av de som ikke har fri på fredag kanskje?

catharina adele

2 kommentarer

Postet av: Alex

Så bra du er glad da^^!! digger det :) ha en fin helg da :D!
Dato: 10.mai.2010 Tid: 23:23 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Alex: bra du liker det, for har ikke tenkt til å slutte med det :D du også vennen!
Dato: 14.mai.2010 Tid: 14:18 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits