Link Link Link Link Link Link

klar for langhelg ja

Publisert: 11.mai.2010 @ 21:11 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

jeg er lei. jeg er skolelei. jeg er rett og slett lei hele skoleopplegget og ja. heldigvis er det nå bare eksamen igjen også er jeg på en måte ferdig med ungdomskolen, og eksamen begynner om en uke i dag. (!!) håper av hele mitt hjerte at jeg kommer opp i norsk skiftlig, og samf, rle eller noe lignende i muntlig. dere som hadde siste skoledag i dag, dere aner ikke hvor misunnelig jeg er på dere. jeg må på skolen i morgen også, selvom vi absolutt ikke gjør noen ting i timene. 'forbred dere til eksamen' er det vi får beskjed om. ehm, skal vi sette oss ned og lese igjennom lærebøkene da eller? trur ikke det gitt. men etter i morgen så startet endelig den etterlengtende langhelgen. blir forhåpentligvis kjempe koselige dager med venner, fest, god mat, fint vær(?) osv. weee, ser frem til det.nå spiser jeg noe av det beste jeg vet. jordbær er virkelig så.sinnsykt.godt. hvertfall noen av jordbærene. nesten så det slår sjokoladen, og da er det ille..


naam. og heldigvis for meg er det tjuekroners salg på både jordbær og alle store sjokolade plater på sørumsand denne uken. digg? åja.

nå er det snart frustrete fruer, yay. skikkelig innholdsrike innlegg for tiden, jeg vet. mye spennende som skjer i hverdagen vettu.. eller bare ikke. hva har du gjort i dag, skal bruke kvelden din til?

også slenger jeg med et bilde av meg da, ganske likt det forrige faktisk.. dere som faktisk er her inne må bli drit lei fjeset mitt snart. hehe, men så er det jo min blogg som for det meste handler om meg og livet mitt da, så.


catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits