Link Link Link Link Link Link

herlig vær og eksamen

Publisert: 19.mai.2010 @ 18:56 Kategori: hverdags Kommentarer: 2
hei på dere.
i går kom jeg for første gang opp i eksamen. og utrolig nok så fikk jeg det jeg ønsket meg, nemlig NORSK. jo, det er kanskje den lengste med to stiler som skal skrives, men det er vel også den som er enklest for å få gode karakterer også? jeg er ihvertfall veldig fornøyd, og skal virkelig gjøre det beste jeg kan både i morgen på bokmål stilen og på fredag på nynorsk stilen. temaet for i år er: LIV. ganske greit tema, ligger så mye under det på en måte. har du kommet opp i eksamen enda? hva har du isåfall kommet opp i, eller ønsker å komme opp i?

været de siste to dagene har også vært utrolig deilig. har vært litt skyer, men likevel varmt i lufta. deilig å kunne gå til skolen uten å fryse, det er igrunn veldig lenge siden. satt ute i bikini og spise jordbær istad, da kom virkelig sommerfølelsen strømmende. men allerede i morgen er det spådd dårligere vær, så varte ikke så lenge som en skulle ønske. men håper på at den kommer tilbake i løpet av sommeren, og at vi får en bedre sommer enn i fjor (!!) huff, var ikke akkurat drømmeværet da nei. da var sommeren før sommerferien da.. får satse på bedre i år, orker ikke det engang til.

ellers går det veldig bra med meg, prøver å tenke så positivt som mulig og smile for alt det gode jeg har. det som ikke er like bra skal ikke få lov til å ødelegge for meg, uansett. smil til verden, og verden smiler til deg. er det ikke det man sier? skjedde foresten noe veldig trist i dag, får vondt inne i meg bare jeg tenker på det. så fort kan virkelig ting skje, med hvem som helst. lev livet, mens du ennå har det i behold sier bare jeg.. huff.


vet jeg har brukt det før. følte ikke helt for noe bilde av megselv idag, så da tok jeg det første jeg fant. innfylling av innlegget vet dere. har kanskje fått med dere at jeg ikke er noe fan av innlegg uten bilder.

random innlegg, er ikke helt i slaget i dag. ha en kjempefin onsdagskveld videre da dere :-)
catharina adele

2 kommentarer

Postet av: BIRGITTE

jeg kom opp i engelsk skriftlig, hate'it.
Dato: 19.mai.2010 Tid: 19:37 URL: http://isdrotning.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

BIRGITTE: skjønner den. bedre enn matte da ;)
Dato: 20.mai.2010 Tid: 13:25 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits