Link Link Link Link Link Link

muntlig eksamen, imorgen

Publisert: 01.jun.2010 @ 19:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

da var det tirsdag også. har ikke blogget siden lørdag, har ikke hatt noe lyst selvom jeg har hatt mye å blogge om. jeg vet jeg er en dårlig blogger, men jeg har faktisk et liv vedsiden av som kommer langt før bloggen.

halve trinnet kom opp i muntlig eksamen i dag, resten av trinnet(som inkluderer meg) kommer opp i morgen. jeg hadde virkelig håper på å komme opp i dag, men neida.. kommer sikkert til å bli like heldig med fag også. men hey, jeg får bare ta det som det kommer. og gjøre det beste ut av det uansett hva jeg får. kan jo ikke gå og grave meg ned selvom jeg får noe jeg absolutt ikke vil ha. jeg må uansett igjennom det, og karakteren kommer på vitnemålet. så da er det vel best å gjøre det beste ut av det, er det ikke? man kommer lengst med optimisme vet dere :-)
meg i dag. tok meg tid til å knipse disse to bildene før jeg løp av gårde til skolen, alt for dere. hehe, neida. men måtte jo nesten ha med noen oppdaterte bilder her på bloggen, ble selvfølgelig shorts i det herlige været, gud så varmt det var i sola i dag. kunne ikke blitt bedre, elsker virkelig når sola steiker på sitt beste. kunne gjerne vært enda varmere også.. og jeg fikk skille !! yay.

nå har jeg akkurat satt inn hjemmelagde knekkebrød i ovnen, oppskrift fra tidligere innlegg finner dere her. nå skal jeg slappe av resten av kvelden, skal være helt uthvilt til i morgen. har bestemt meg for å virkelig gjøre en innsats og jobbe så effektivt som mulig. kjipt at tilogmed fredag går til eksamen, men igjen, ikke noe å gjøre noe med.

ha en super kveld da dere, og lykke til på eksamen dere som har det!
catharina adele

4 kommentarer

Postet av: <3<3 Superpuzene!

jeg skal ha eksamen på torsdag : )
Dato: 01.jun.2010 Tid: 19:30 URL: http://superpuz.blogg.no

Postet av: veronica

vi får håpe vi kommer opp i noe vi vil daaa :D
Dato: 01.jun.2010 Tid: 20:23 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

superpuzene: heldig du, lykke til!

veronica: jah, virkelig :D
Dato: 01.jun.2010 Tid: 20:47 URL: http://catharinaadele.blogg.no

Postet av: Alex

ah lame, bildenene dine kan ikke vises i IE 9 :P
Dato: 02.jun.2010 Tid: 19:09 URL:

Skriv en ny kommentar

hits