Link Link Link Link Link Link

onsdagens

Publisert: 09.jun.2010 @ 14:45 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
 i dag hadde vi en kort daffedag på skolen. hadde en halvtime på meg i dag tidlig, og fordi frokost er veldig viktig for meg så gikk det utover klær og sminke. kom på skolen, ventet til kusken åpnet kl 10 forså og sitte der til midtimen elleve-tolv også dra hjem kvart over tolv. hah, mye vits i å være på skolen i grunn.. men deilig med sånne dager også. på vei hjem gikk jeg innom butikken og kjøpte meg is. så nå sitter jeg her og koser meg med is og jordbær. herlig. ville jo egentlig ha ben&jerry's is, men har de det på sørumsand? nei det har de ikke. så da ble det is med kirsebær og sjokolade!
resten av dagen skal jeg slappe av og kose meg med isen min. også hjelpe mamma med ting her hjemme, så hun kan få slappe av litt. stakars, stresser så fælt hele tiden.. skjønner ikke at det går ann jeg. hva skal dere i dag?

foresten, stikk innom bloggen til dansegruppa mi Stylez for film fra showet vi hadde på fredag, oppvarmingen for donkeyboy. jeg for min del gjorde det mye bedre på lørdagen, men yeye.


tre av medlemmene av gruppa. meg, mille og christine.

catharina adele

1 kommentar

Postet av: sofielillelien

så kult! ante ikke at du kunne danse!:)
Dato: 09.jun.2010 Tid: 21:39 URL: http://sofielillelien.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits