Link Link Link Link Link Link

feriemodus

Publisert: 15.jun.2010 @ 21:23 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
hey! i dag var jeg hjemme fra skolen. grunnen til det var at jeg hadde veldig hodevondt når jeg våknet i dag tidlig. har lenge planlagt at jeg ikke skulle komme i dag uansett, men bestemte meg i går for å komme likevel. men neida, det var ikke hodet mitt enig i. men jaja, hadde matte prosjekt så trur ikke jeg skal være så lei meg for det. har kost meg masse her hjemme i solen med masse god mat og is i hele dag. er helt klart i sommerferiemodus nå, kan nesten ikke vente til det endelig blir ferie !! ikke at jeg har noen planer, skal 4 uker på hytta og det er det. men jeg skal ikke klage. sydentur blir det til høsten istedet, får satse på tropevarme hele sommeren her i norge denne sommeren. ehee. hva er dine planer for sommeren, er du i feriemodus enda?

i morgen skal vi bare høre på et foredrag om trening og kosthold trur jeg(?) før vi skal ha volleyballturnering resten av dagen. på kvelden skal dansegruppa mi ha show på vesterskauen skole. så blir en ganske deilig dag, med forhåpentligvis fint vær da også!


gjør nesten ikke noe annet enn å smile fortiden. blir så glad av sommeren, og jeg har det veldig bra ellers også. snart ferie og jah, alt er bra. smil til livet og det smiler til deg!

catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits