Link Link Link Link Link Link

lørdagskvelden og siste skoledag

Publisert: 21.jun.2010 @ 15:56 Kategori: diverse Kommentarer: 0
ble ingen flere innlegg i går gitt. dro til lillestrøm etter fotograferingen og koste meg der sammen med alex resten av dagen. vi så på dragetreneren på kino, faktisk veldig bra. spiste is å lå og slappet av i gresset før vi dro hjem og så pandorum med godis. koselig søndag hadde jeg ihvertfall.

nå har jeg kommet hjem fra den siste skoledagen, nå er det bare avslutning igjen ikveld før det er sommerferie. noe vi feirer med party på stranda i kveld. gleder meg til en 'siste' kveld sammen med folka fra bingsfoss, har ikke helt gått opp for meg at det er på en måte slutten dette her..
blir nok både latter og tårer i kveld tenker jeg. er på en måte utrolig deilig å være ferdig med ungdomskolen, men kommer selvfølgelig til å savne mye derfra, spesielt flere av folka. håper på å greie å holde tårene tilbake mens jeg er konfransier sammen med marie i kveld, har ikke veldig lyst til å stå der oppe på scenen og gråte liksom. ehe.

men på lørdag hadde vi på en måte en siste fest sammen inne, så her kommer noen bilder fra en herlig herlig kveld.

slenger med denne sangen i dette innlegget også, fordi den sikkert ble spilt hundre ganger i løpet av lørdagskvelden. blir sikkert en slager i kveld og kan jeg tenke meg.


flere bilder ligger på face

nå skal jeg pakke bag med klær til stranda, også begynne å ordne meg for i kveld. ha er super mandag og en super start på sommerferien. kjenner humøret mitt ikke er helt på topp, men noe av grunnen til det er av andre ting og sikkert fordi dette faktisk er slutten for mye.
catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits