Link Link Link Link Link Link

siste dag som bingsfoss elev

Publisert: 22.jun.2010 @ 02:51 Kategori: ferie Kommentarer: 1
har hatt en.. hm, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne dagen her. siste dagen som ungdomskoleelev på bingsfoss ungdomskole var både trist, fin, glad og sørgelig osv. jeg har alt i alt hatt en super kveld med alle sammen. forstår nå hvor glad jeg faktisk er i alle og hvor mye jeg kommer til å savne å se de hver dag som jeg nå har gjort i tre år. men de beste holder jeg forhåpentligvis kontakt med uansett hvor vi kommer inn, og de andre ser jeg forhåpentligvis på fester ogsånt i fremtiden. kan på en måte si at det er et helt nytt kapittel som åpner seg for oss nå. ny venner, nye muligheter, nye valg osv venter på oss etter sommerferien. og jeg kjenner egentlig at jeg gleder meg litt, blir bra med litt nytt også.

greier ikke beskrive denne dagen ordentlig med ord, derfor slenger jeg med bilder fra kvelden. bilder sier vel mer enn 1000 ord, gjør de ikke?

fra avslutningen

også festen etterpå


flere bilder blir snart å ses på face. takk for en super herlig kveld, tre supre år, latter, glede frustrasjon og sinne. dette er ikke slutten, det nekter jeg å tro!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

1 kommentar

Postet av: frida angelia, kommenterer som oftest tilbake på spørsmål og koslige tilbakemeldinger

sv: håper dere alle koste dere i går da i alle fall. utrolig koslige bilder:)
Dato: 22.jun.2010 Tid: 15:39 URL: http://fihe.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits