Link Link Link Link Link Link

en eneste lang lørdag

Publisert: 23.jun.2010 @ 20:41 Kategori: ferie Kommentarer: 0
nå har jeg startet. sommerferien har virkelig startet. i går hadde jeg innedag, bare surret bort hele dagen på ingenting så vil si jeg startet ordentlig med ferie i dag på kusken med herlige mennesker. veldig koselig og ligge der i sola og steike i flere timer, spise god mat og bare snakke om alt og ingenting. madeleine, line, signe, marie og marlene. også kom andreas og henrik etterhvert. koselig! også til overskriften; ferien er virkelig som en eneste lang lørdag for meg. ingen dager ting passer bedre på enn andre, jeg kan spise hva jeg vil når jeg vil, ingen grenser for noe, ingen fast leggetid osv. hva er vel herligere enn sommerferie?

nå har det gått opp for meg at jeg aldri mer skal gå på bingsfoss igjen. goodbye til den skolen altså, akkurat det er ikke noe jeg sørger over. men det er vel heller mange av folka, mange gode minner med så mange, og de fleste har søkt på andre skoler enn meg selv. jeg er veldig glad i alle sammen, og håper vi fortsatt greier å olde kontakten også etter sommerferien. slenger med noen bilder fra de siste skoledagene, lånt fra face!
masse masse fler på face, ehe.

nå skal jeg snart ut på joggetur for å prøve de nye joggeskoene mine, det skal bli deilig det. ha en super kveld videre!
catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits