Link Link Link Link Link Link

late sommerdager

Publisert: 29.jun.2010 @ 14:28 Kategori: ferie Kommentarer: 0
hey, og god morgen!

eller, god ettermiddag blir vel mer riktig. sov lenge i dag før jeg spiste en bedre frokost og jogget meg en tur. elsker å starte dagen med litt bevegelse, får utrolig masse energi etterpå. så nå sitter jeg her med humøret på topp med høy musikk og mat i ovnen.

dessverre er ikke jeg en av de som er eller drar til hove i år, eller skal på premieren av den nye twilight filmen. det siste fordi jeg ikke har fått somlet meg til å finne noen å dra med eller bestille billetter. men skitt au, lite å gjøre med nå. den filmen kjøper jeg når den kommer ut, mamma liker de filmene også nemlig. hove satser jeg på til neste år, føler jeg må bli et år eldre først ihvertfall.

men pga dette har jeg ingenting å gjøre i dag. blir som så mange andre dager i ferien, mindre innholdsrike, for å si det sånn. men det er jo egentlig veldig deilig, ferie og ferie. men skulle gjerne hatt noe å gjøre i kveld, men det er ganske overskyet ute og en god del vind. så kanskje det bli innekos med mamma, med film og digg? kan aldri vite, jeg tar det litt som det kommer. jeg skal ihvertfall støvsuge og rydde litt her hjemme, og lage middag. hva skal du i dag?


random bilde i et ellers ganske random innlegg. fra en av de siste dagene på skolen, frokost på skolen. skjønner ikke helt hvordan jeg greier å lage et helt innlegg om.. ingenting.

som alltid, ha en super dag!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits