Link Link Link Link Link Link

sånn går dagene

Publisert: 07.jul.2010 @ 23:17 Kategori: ferie Kommentarer: 0
hei på dere. blir litt opphold mellom hvert innlegg fortiden. grunnen til det er at det rett og slett ikke skjer så mye, og det er vel egentlig veldig deilig. det skal jo være sånn i ferien, ihvertfall deler av den synes jeg. dagene går ut på å enten sove, spise, være i sola, tv'en, trene litt en gang iblant og sånne ting. og det er vel ikke det morsomste å blogge om, eller det morsomste for dere å lese. derfor blir det litt smått med innlegg fortiden. blir forhåpentligvis litt bedre senere i ferien!

i kveld har jeg vært i bursdag til tanten min. kjempekoselig med masse god mat, is og kaker. ellers i dag har jeg bare slappet av, og vært på en oppfølgingstime på trento om treningen min fremover. har bestemt meg for å prøve å trene litt mer styrke enn det jeg har pleid å gjøre denne sommeren.
i morgen skal jeg og pappa på harrytur til charlottenberg. handle inn masse digg til 4 uker på hytta, og resten av ferien. godis, here i come!oh happy days, liker livet

i kveld etter at folk her har lagt seg tenkte jeg å sette på flashdance. en utrolig herlig film jeg ikke har sett på mange år.. så det ser jeg frem til :-) har dere hatt en fin ferie hittil dere eller?

catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits