Link Link Link Link Link Link

tiden flyr

Publisert: 31.jul.2010 @ 19:41 Kategori: ferie Kommentarer: 2
selvom jeg føler jeg ikke har gjort en dritt denne sommerferien. i dag har jeg vært på hytta i hele tre uker, og har for det meste kost meg masse med familien, besøk vi har hatt, shopping og noe sol. og ikke minst, veldig mye god mat og digg. nå skal jeg snart ta turen opp til karoline for en koselig lørdagskveld, også har jeg en snau uke igjen her som skal nytes fullt ut! huff, ikke lenge igjen av ferien nå.. litt trist egentlig, men samtidig litt spennede fordi jeg begynner på vgs. også savner jeg mine daglige vaner og rutiner en smule. som mat og treningsrutiner, i feiren har jeg mildt sagt driti i ting som det. spiser godis hver dag, og trening har ikke hatt en del av min feire at all. meeen, ferie er ferie er det ikke? det er dette vi har gått og ventet på i lang, lang tid, så nå skal det nytes fullt ut også heller begynne hardkjør til høsten igjen.

kanskje ikke det smarteste å gjøre. å la alt man har jobbet for hele viteren forfalle i to mnd og samtidig spise som en gal. men, det har jeg valgt å gjøre, så får jeg heller ta konsekvensene for det senere. tar det som det kommer, og ikke har jeg tenkt til å vente i hele to mnd heller. når jeg kommer hjem igjen starter ihvertfall treningen igjen!

men nok om trening og shit. uken som kommer er den siste her, og som jeg sa, den skal nytes. mille kommer ned på onsdag også, så det skal bli ekstra kos.

og foresten, jeg savner folka hjemme.

noen bilder fra den siste ukahar hatt besøk av onkel og fetter lasse fra onsdag til fredag denne uka. veldig, veldig koselig. nesten støl i magen er jeg også, utrolig morsomme mennesker de to altså. søsteren min dro i går kveld for å jobbe litt, også kommer hun ned igjen på mandag for å være her enda en uke. jeeg liker, mange år siden hun var her så mye som hun er!


nå skal jeg som sagt snart til denne jenta, bildet er fra forrige helg da vi prøvde oss på en liten photoshoot på brygga her nede. skal få resten av bildene nå snart, så da kan det hende jeg legger ut litt. vi får seee da vet dere.

jeg vet jeg er en dårlig blogger fortiden. en uke igjen nå, så er jeg tilake som før. forhåpentligvis. ha en strålende lørdagskveld og en fin uke, om dere ikke hører noe mer fra meg på en stund.
catharina adele

2 kommentarer

Postet av: Ida

Det er en grunn til at det kalles ferie, vet du! Dessuten har kroppen bare godt av en pause fra trening iblant, den nyter godt av restituasjon og hvile dersom man vanligvis er aktiv :-) Sommer og ferie er nytelse, glede, god mat og drikke, og herlige, avslappede dager. Klem :-)
Dato: 13.aug.2010 Tid: 13:35 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Ida: Sant så sant! :-)
Dato: 13.aug.2010 Tid: 22:43 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits