Link Link Link Link Link Link

de siste dagene her ute

Publisert: 02.aug.2010 @ 22:05 Kategori: ferie Kommentarer: 5
hey. de siste to dagene har jeg kost meg i sola med fine mennesker. overnattet to netter med karoline, kost oss med blant annet frokost i solen, jordbær dyppet i sjokolade, is osv. gleder meg til resten av uka, fint vær og lunsj på kristinus borti her venter på meg i morgen, + enda en koselig kveld med karo. jeg skal nemlig ta toget hjem på onsdag for noen dager alene i huset før de andre kommer hjem til helgen. skal bli deilig med noen dager helt alene, ingen som maser på meg, og jeg kan gå inn og ut av huset når jeg vil. herlig det. en annen ting jeg gleder meg til er å se folka hjemme igjen. føles ut som om det har gått hundre år siden jeg så dem sist så det skal bli virkelig deilig. håper det fortsatt er sommer hjemme så det kan bli noen deilige dager på kusken osv!

noen bilder fra de siste dagene
jordbær er noe jeg har spist utroig mye av her ute, både tørket og vanlig. lett nesten en kurv per dag.. synd sesongen er så kort, det er jo så utrolig godt. foresten, smilet mitt på bilde tre er helt utrolig.. tåpelig, hah iknow. de midterste bildene er fra frokost ute hos karo, også er strandbildene fra i dag. see så brun jeg er!! eller ikke. blitt bare et par ganger med steking i solen denne sommeren, dessverre.. noe som har gått utover den veldig bleike huden min. og jeg lover dere, jeg er mye bleikere nå enn jeg var før ferien startet.

vet ikke hvor mye dere hører fra meg i morgen, mest sannsynlig lite da det er siste dag her ute - som helt klart skal nytes! blir nok noe blogging på toget hjem, eller noe sånt. dere hører nok fra meg om ikke lenge, nå startet snart så smått det litt vanligere livet hjemme.

nå ble det mye tekst her. nå skal jeg fortsette min daffedag foran tv'en med druer før jeg tar natta.
catharina adele

5 kommentarer

Postet av: mugisha

kjempe fin blogg : ) hva syns du om bilde mitt?
Dato: 02.aug.2010 Tid: 22:09 URL: http://amugisha.blogg.no

Postet av: charlotte

shiit!

Du ligner på voe!
Dato: 02.aug.2010 Tid: 22:11 URL: http://thepics.blogg.no

Postet av: Jah linn kamara -Peace is the answer!

ja du ligner på voe! flotte bilder:) sykt kul blogg du har, den headern var så søt..designet var seriøst heftig:
Dato: 02.aug.2010 Tid: 22:12 URL: http://kamara.blogg.no

Postet av: justanotherbubble

fine bilder!
Dato: 02.aug.2010 Tid: 23:52 URL: http://justanotherbubble.blogg.no

Postet av: karoline

du ligner så sykt på voe <3 <3 <3 bilde tre er superherlig
Dato: 03.aug.2010 Tid: 00:34 URL:

Skriv en ny kommentar

hits