Link Link Link Link Link Link

tirsdag

Publisert: 11.aug.2010 @ 00:42 Kategori: diverse Kommentarer: 3
hei, jeg er sliten. startet dagen i dag med en deilig jogggetur etterfulgt av en lang og god dusj. senere kom alex, oog da klipte jeg nakkehårene hans.. hah. kost oss i hele dag ute i sola og foran tv'en med film, god mat eller lignende. like kos som alltid.

i morgen skal jeg på synstest, før jeg tar turen inn til oslo med mille. blir for det meste kosetur, da jeg er ganske blakk nå fortiden. men skal kjøpe meg noen nødvendige skoleting, og titte på klær&sko jeg isåfall kan kjøpe senere engang! tihi.

men nå er jeg sliten, nå tar jeg natta på reiseseng.. i stuen til michelle i kjelleren. mureren som jobber på badet vårt kommer nemlig tidlig i morgen, og jeg er selvfølgelig på naborommet så det funker dårlig om jeg skal få meg noe søvn. såe, natta! håper alle har hatt en finfin tirsdag.
catharina adele


wehartit
kveldsmaten min ble veldig lik denne i kveld. en deilig avslutning på en deilig dag.

3 kommentarer

Postet av: Kristine

Ååå, er det nugatti? Elsker nugatti!

SV:

Jeg vet at de selger proteinerpulver på Helios, som er en helsekost foretning, ellerså må du som regel kjøpe det over nett. Proteinpulveret jeg snakker om får en kun kjøpt over nett desverre.

Jeg skal prøve å fortsette like bra :)
Dato: 11.aug.2010 Tid: 10:46 URL: http://dedication.blogg.no

Postet av: inez

Hvordan trener/spiser du? :)
Dato: 11.aug.2010 Tid: 20:41 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

inez: dette tenkte jeg å ta i et eget innlegg siden jeg har fått flere spm om det, skal prøve å få gjort det i løpet av uka :-)
Dato: 11.aug.2010 Tid: 23:37 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits