Link Link Link Link Link Link

to dager igjen

Publisert: 15.aug.2010 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 2
også starter skolen igjen. utrolig hvor fort det har gått! 2 mnd er bare.. borte. gleder meg faktisk til å komme igang igjen med rutiner og vanlig spisetider osv. men gud å deilig det har vært med ferie!! kanskje ikke vært en helt vanlig ferie i år heller? jeg har verken blitt solbrent, eller spesielt brun i det hele tatt. jeg har ikke engang badet, ikke i basseng engang. hm, ikke helt som det pleier å være nei. får ta igjen bading og soling når jeg skal til syden i høst jeg trur jeg!

solen tittet likevel frem i dag, så har fått solet meg litt. føler meg som et solpanel som må lades opp av sola. elsker virkelig bare det å kjenne sola steike og varme meg opp... ah. ble også en liten joggetur i skogen tidligere. eller, kan vel heller kalle det en gå/joggetur. gikk halve veien pga veldig mye gjørme og vann som gjorde det sykt glatt. veldig nære et gjørmebad et par ganger for å si det sånn, hehe :-)

nå venter det en helt vanlig søndagskveld, nemlig filmkveld med godis. hva har du gjort i dag, og gleder du deg til skolen begynner igjen? 


lenge siden noe som dette skjedde meg altså. rart å ikke ha badet i det hele tatt i løpet av en hel sommer. flere enn meg som har opplevd det samme?

kjenner jeg begynner å bli lei av denne type blogging nå. skriver som en dagbok, med bilder fra weheartit. ikke gøy. så det er enda en grunn til at jeg gleder meg til skolen starter igjen.
catharina adele

2 kommentarer

Postet av: Birgitte

jeg gleder meg ikke nei :/
Dato: 15.aug.2010 Tid: 22:05 URL: http://birgittesortebraaten.com

Postet av: Strømstad! :)

sv: å moro ! men det går nok fint :D gruer meg litt selv og, for kommer sannsynligvis inn på 1.valget og da må jeg gå alene ;o men, man blir jo fort kjent med nye.

skal du gå langt unna fra der du bor da eller? :)
Dato: 17.aug.2010 Tid: 16:24 URL: http://www.thesunshine1.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits