Link Link Link Link Link Link

helgen og innkjøp

Publisert: 05.sep.2010 @ 23:22 Kategori: diverse Kommentarer: 0
hey, noen kjappe ord før senga. hatt en strålende helg med venner, sol og kos. en liten oppramsing av helgen venter dere under her nå, så dere får et lite innblikk for hva jeg har bedrevet tiden min med.

fredag. mamma hentet meg etter skolen, vi dro på triaden og jeg fikk shoppet med meg to skjorter fra hm, en bluse og highwaist skinnshorts fra bikbok også bh og maskara fra cubus. dro hjem forså og gå ned til mari helene like nedi gaten her, der det var fest. koste meg, danset og hadde det veldig bra med folka!


de to siste er lånt fra fracebook

lørdag. startet dagen med bootcamp på trento, som var utrolig deilig! hadde en veldig bra dag, fint vær og hadde huset for megselv. fikk besøk av alex, leide film, lagde taco, koste oss med godis og fikk besøk senere på kvelden av martin, marita, tonje og elise. kos!

haha, dør av det bildet her..
alex lekte også litt fotograf tidligere på dagen, men de bildene kommer senere.

søndagen. sov lenge før vi lagde oss en god frokost. slappet av, dro med meg alex ut så jeg fikk tatt noen bilder angående et prosjekt vi har til torsdag. herlig vær, pause på cafeen nuno, hjemmelagd pizza og avslapping.

NÅ er det natta. noen av bildene jeg tok i dag kommer i morgen, ha en strålende morgendag!
catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits