Link Link Link Link Link Link

endring i planene

Publisert: 14.sep.2010 @ 20:02 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 4

i dag skulle jeg egentlig dra på elevrådsseminar til Gjøvik sammen med en hel del andre elevrådsfolk fra Skedsmo vgs. men så skjedde det noe i går kveld som endret endel, noe jeg egentlig har ventet på innerst inne en god stund.
jeg fikk nemlig en oppringning fra sørumsand vgs om at jeg hadde fått plass på medialinjen der, og de måtte ha svar sånn ganske raskt på om jeg ville ha den. jeg fik igrunn litt sjokk med engang, jeg hadde innstilt meg på at jeg ikke kom til å få plass, og at jeg skulle gå et år på skedsmo. men selvfølgelig svarte jeg ja, det har nesten bare gode ting ved seg.

jeg fikk mac, jeg har mange venner som går media, det er mye større miljø(5 mediaklasser på vg1, skedsmo hadde bare to), de satser på media der, skolen ligger ti min unna, jeg kjenner folk på alle trinn og jeg stortrives allerede!
det som er minus er at jeg ikke lenger går på skole med mine kjære to, madeleine og mille. ikke at jeg så de mye på skedsmo heller da, bare i midttimene. men uansett, det er bare prinsippet. men det skal gå bra.. er det en ting jeg har lovet meg selv er at jeg ikke skal tenke venner fremfor skolegang, om det er ekte vennskap holder det uansett. en annen ting er jo at jeg også kommer til å savne den gamle klassen min, har jo hatt noen fine uker med dem også. men er fornøyd med min nye klasse og trur jeg kan få mye morro med dem, så dette skal nok gå fint!

nå ble det mye skriving her, nå skal jeg gi meg. nå er det en god, lang og varm dusj som venter på meg før det er kosekveld foran tv'en resten av kvelden

Tumblr_l7rrv9rkml1qzh5j8o1_500_large
weheartit
hadde vært noe om de så sånn ut da.. hehe. noen som vet om det er trekk eller noe klistremerkelignende greier? stor interesse for sånn dekorasjon på macen altså. skal foresten også kjøpe ny sånn mappe til den, den vi fikk var jo altfor stor. tips til steder med kule pc'mapper?
catharina adele

4 kommentarer

Postet av: Line Stensrud

dette liker jeg veldig godt :-D herlig at vi går på samme skole nååå <3
Dato: 14.sep.2010 Tid: 22:55 URL:

Postet av: karoline

du burde kjøpe datadong når det kommer ;) gutta fra larvik som har designet dem..
Dato: 16.sep.2010 Tid: 21:01 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

karoline: hva er det fornoe? :)
Dato: 16.sep.2010 Tid: 21:19 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Linda

På ebay kan du søke på klistemerker til mac, mange fine der ;) du finner helt sikkert kule mapper der også!
Dato: 20.sep.2010 Tid: 21:34 URL:

Skriv en ny kommentar

hits