Link Link Link Link Link Link

torsdagens og søtsug

Publisert: 16.sep.2010 @ 21:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

hey you. dagen i dag har vært ganske bra. hadde min første time engelsk i dag, og jeg likte læreren veldig godt. han kunne ikke norsk, men det skal nok gå fint. trur jeg kan lære mye av han, noe jeg vil og trenger i engelsk! ellers hadde jeg media og min første naturfagtime på den nye skolen. naturfagtimen var igrunn bare kos, hadde om noe jeg hadde om første ukene på skedsmo så kunne svarene på de fleste spm, + at vi var sammen med line sin klasse. og vi hadde det veldig morsomt bakerst der. fine folk, fine folk. liker sørumsand veldig godt hittil!

ellers i dag har jeg bare slappet av, løpt en time, lagd middag og akkurat nå bakt noe muffins lignende greier(bildet). fikk så utrolig lyst på noe søtt, og jeg har jo egentlig en avtale med meg selv: ikke noe godis, kaker, chips, brus osv i hverdagen. så takk og lov for sukrin og hi-maize(smakløst fiber).ingrediensene for disse litt sunnere muffinsene ble: et egg, en eggehvitte, sukrin, litt over en toppet spiseskje hi-maize, en t-skje bakepulver og axa god morgen frokostblanding med blåbær i. også litt bake kakao i tre av dem. stek i ca 12 min. lagd fra hodet, gleder meg til å smake etterpå!

ellers ble antrekket veldig enkelt i dag.

buksethigts fra vero moda, lekeconverse, singlett fra cubus, silkeskjorte fra bikbok, smykker fra bikbok.
 
nå er det snart helg! bare en skoledag og forhåpentligvis en god treningsøkt igjen så venter det etterlengtet familiemiddag, kjendisburdsdag hos marie, mer trening og kos. wee.

ha en fin kveld og fredag i morgen!
catharina adele

1 kommentar

Postet av: catharinatvedt

Så fin blogg du har! Liker navnet ditt :-) fint outfit
Dato: 16.sep.2010 Tid: 22:55 URL: http://catharinatvedt.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits