Link Link Link Link Link Link

ikke helt som planglagt

Publisert: 26.sep.2010 @ 23:05 Kategori: diverse Kommentarer: 0

(skulle egentlig vært postet for flere timer siden, men jeg glemte det helt)
noen ganger vurderer jeg å bare ta alt på sparket. når jeg gjør det, så slepper jeg ihvertfall å bli skuffet over meg selv eller lignende. i dag hadde jeg store planer for dagen, og planla nok litt for mye. huff, dømt til å mislykkes med så nøye planlegging. det burde til og med jeg ha skjønt, haha. min plan for dagen var å få i meg en god frokost, jogge meg en tur, gjøre jobben min, ordne meg forså og ta noen bilder til prosjektet mitt som jeg aldri fikk gjort i går. også skulle jeg hjem og øve på prøve, lage hjemmelagd pizza til kvelds også ta søndagskvelden foran tven. planlegging jah, haha. blir ikke alltid som man trur for å si det sånn. f.eks så kunne ikke modellen min til prosjektet i dag, så det ble ikke noe av. også skulle søsteren min jogge når jeg skulle det pluss at foreldrene mine kom hjem lang før de skulle, så noe jogging ble det ikke på meg i dag. så har jeg selvfølgelig surret bort masse tid på ingenting. det jeg har fått gjort er jobben min og avslapping med massemasse mat & godis.

ellers har det vært en veldig fin søndag, har jo vært sol ute osv. synd jeg har surret så mye som jeg har gjort, men sånn ble det da. ikke mye å gjøre noe med for å si det sånn. og nå er jeg nesten nødt til å gjøre litt matte, og lære meg den grafiske kalkulatoren sånn noenlunde om jeg skal ha noe hjelp i den. håper på en liten kveldstur, for litt frisk luft ihvertfall. men det må isåfall bli etter hjemmelaget pizza baking. men nå skal jeg gi meg, får være grenser hva jeg skal skrive her, og hva dere skal gidde å lese. (kanskje tilogmed et under om noen av dere har hatt ork til å lese så mye sammenhengende tekst om noe så uinteressant også.)

nei, ha en fin søndag a dere. nå graver jeg meg ned i matteboka.

i nåtid: nå har jeg på en eller annen måte kommet meg gjennom stoffet til matteprøven. vet ikke hvor mye jeg skjønner av det eller hvor godt det sitter, men jeg er ihvertfall gjennom. nå sitter jeg og koser meg med sjokolade og druer foran søndagsfilmen, mamma mia på tv3.

rettelse: ha en fortsatt fin søndagskveld! 
catharina adele

2708474434_de9315567d_large

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits