Link Link Link Link Link Link

uke 38

Publisert: 27.sep.2010 @ 14:57 Kategori: diverse Kommentarer: 0

nå kommer en liten oppsummering av uken som var, beste ditt & datt. tenkte dette skulle bli en ny ting her på bloggen, hadde det før og trenger noe nytt så dette kan jo være noe av det.

siden dette er første gang, og jeg fant det ut nå så blir det ikke så gjennomført som jeg ellers ville gjort det med bilder osv. men skal prøve så godt jeg kan :-)

♥ ukens treningsøkt
denne uken ble det 4 veldig gode økter. planen var 5, men planer funker på en måte aldri for meg det. zumba & styrke/kondis på mandag, jogging tirsdag og fredag, styrke på store deler av kroppen tors. ukas beste økt er faktisk vanskelig å velge denne gangen, men det må nesten bli fredagens herlige 15km!

♥ ukens hendelse
valg av prosjekt til fordypning? og resten av onsdagen(lagde musikkvideo)

♥ ukens oppturer
mye godt humør, amerikanske pannekaker til frokost lørdag, også var jeg med alex igjen for første gang på tre uker, god treningsuke.

♥ ukens nedturer
engelskprøve, brukt alt for mye penger på mat osv, rakk ikke trening på søndag.

♥ ukens oppmuntring
på fredag var det kun 3 mnd igjen til jul!! og nest siste uka før ferie.

♥ ukens seier
må bli min nye rekord på 3d mølla, se under trening. også greide jeg å holde meg godis & ganske usunn fri alle hverdagene.

♥ ukens sang
har begynt å høre på litt eldre sanger igjen i det siste, en av de jeg har hørt mest på disse ukene er denne:
the fray - you found me

♥ ukens bilde

weheartit. herlig, ikkesant?

kommenter under om dere har forslag til endringer. ta bort, legge til eller bytte? isåfall, hva skal jeg bytte med? dette ble fort skrevet, så tenkte ikke lenge over hva jeg skulle ha med. vanligvis skal jeg prøve å poste dette hver søndag.
catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits