Link Link Link Link Link Link

the sun is still shining

Publisert: 30.sep.2010 @ 17:28 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

himmelen er enda helt skyfri, noe den har vært siden søndag. er ikke det utrolig vet ikke jeg, nyter det ihvertfall så lenge det varer. bare synd det er sykt kaldt da, men det får gå.
livet er egentlig ganske herlig, sitter her med iste, jorbær og druer og koser meg. ellers er det jo nydelig vær, snart helg/høstferie og ingen lekser, speilreflekskameraet mitt kom i dag, zumba i kveld også skal jeg lage taco til middag i dag! nam.

og siden det er så lenge siden dere har hørt noe fra meg, skal jeg vise dere bildene jeg tok til brusetiketten min på tirsdag. hadde egentlig ikke tenk til å gjøre det, synes bildene av meg er litt flaue. men samme det, når brusen heter fighting spirit og det første jeg tenkte på var boksing så ble det det. og hey, de ble vel litt kule da? vet foresten ikke hvem av bildene jeg skal bruke enda. tenker det blir et av meg og et av alex ihvertfall. greia med det er liksom å få frem at brusen er for begge parter.takk til alex som stilte opp som modell! hva synes du om bildene?

ha en fortsatt nydelig torsdag, bare en skoledag igjen nå!!
catharina adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits