Link Link Link Link Link Link

bare noen timer igjen

Publisert: 01.okt.2010 @ 11:06 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

hey hey allesammen! i dag er det show and tell for mediaelevene her på sørumsand, noe som forhåpentligvis gjør at dagen går litt fortere. vi mister endel etter midttimen på dette, noe som ikke gjør noe fordi vi da har matte og web(forferdelig lærer). 

håperhåper og håper at denne dager går kjempefort. jeg drar nemlig rett til oslo etter skolen for å møte min kjære karoline som skal være hos meg til i morgen. hun kommer fra larvik, to og en halv times reise bare for å være med meg i ca et døgn. det liker jeg veldig godt! GLEDER MEG, hun er jo så herlig.

fikk foresten vite hva jeg får til prosjekt i fordypning i går, og jeg kom inn på FOTO. ohyeah. vi måtte sende inn en god søknad for å få plass, var 38 søkere og 19 stk som kom inn. så den er jeg fornøyd med. og ironisk nok kom også speilrefleksen min i posten i går. ah kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt 


uredigert bilde fra tidigere denne uken. har ingen andre eller nyere tilgjengelig nå!

bah. nå har vi norsk. stakars læreren er jo helt stakkarslig da. har det mye  men nå må jeg nesten følge med, så ha en strålende fredag så blogges vi vel senere engang. 
catharina adele


2 kommentarer

Postet av: miss norge

web læreren er uuuh, forfærdelig. der sa du det !
Dato: 01.okt.2010 Tid: 11:22 URL: http://missnorge.blogg.no

Postet av: Mina Sofie

Show and tell er super gøy:D Savner det massee
Dato: 01.okt.2010 Tid: 12:37 URL: http://sofielillelien.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits