Link Link Link Link Link Link

Smålei blogg.no

Publisert: 04.okt.2010 @ 16:40 Kategori: ferie Kommentarer: 3

HØSTFERIE. Ah, sykt deilig å kunne sove lenge på en mandag igjen, det har jeg savne for å si det sånn! Kjenner det skal bli deilig med en hel uke uten skole hengende over seg, det trengs nå. Har ikke veldig mange planene for ferien, noe som faktisk er deilig. Er jo på en måte meningen å bli uthvilt til skolen begynner igjen! Har dere noen spesielle planer i ferien?

Også overskriften sier vel sitt. Jeg har prøvd å laste opp innlegget for 'uke 39' hundreogørten ganger snart. Men den nekter å laste seg opp! arg, irriterende. Hadde egentlig flere innlegg i tankene i løpet av gårsdagen, men blogg humøret ble litt ødelagt av dette. Skal prøve igjen etterpå da, hvor vanskelig kan det være?
Det er foresten ikke det eneste jeg er lei av. Er sykt lei av bloggen min i seg selv, designet, alt. Noe må gjøres, jepp jepp. Håper på å få tid til noen endringer i løpet av uken som kommer, og håper jeg også får de til. Er ikke akkurat noe mester i photoshop enda selvom vi har hatt noen timer med det på skolen. Også er det jo det med bilder da.. der kan jeg mangle noe. Men får gjøre det beste ut av det, og æh nå bare skriver jeg i vei her, nå gir jeg meg.

Nå har jeg akkurat spist meg stappmett på kyllingwok og nanbrød. Snart zumba & kondis/styrketime på trento! Ha en strålende mandag videre a dere!
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Karoline

Fint bilde :)
Dato: 04.okt.2010 Tid: 16:41 URL: http://linnyy.blogg.no

Postet av: ¢¾ tina - legg meg til som venn!

så fin blogg du har! :-D

-hadde blitt utrolig glad om du kommenterte tilbake! ♥
Dato: 04.okt.2010 Tid: 16:46 URL: http://tk3.blogg.no

Postet av: ida marie bjordal

Du ligner voe litt :)

- kommenter gjerne tilbake! :D
Dato: 04.okt.2010 Tid: 16:53 URL: http://www.iidamm.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits