Link Link Link Link Link Link

I need a hug

Publisert: 05.okt.2010 @ 20:48 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Tirsdag kveld. Jeg føler meg ikke helt i form. Ikke sånn syk iform, på en ganske annerledes måte. Skikkelig ekkel følelse, virket som om all luftglede bare forsvant ut av meg istad. Som om jeg var en ballong som sprakk.. Svoosh så ble jeg slapp.

Vet ikke helt grunnen til dette, har vel bare en dårlig kveld. Alle har det engang i blandt, jeg veldig veldig sjeldent etter jeg ble så flink til å se den positive siden av alt. Nå føler jeg at livet står litt stille, dagene er like uke etter uke, jeg trenger litt forandring. Men det, er dessverre lettere sagt en gjort. I tillegg føler jeg meg litt, alene, ingen å kunne snakke med. 

Er ikke i noe blogg humør heller nå, og er ikke veldig fan av deppe innlegg så dette blir bare en svipp innom. Men godt å få skrive om følelsene, det er det virkelig. Selvom det ikke er akkurat lett å beskrive heller. Godt jeg finner trøst i god mat, det har det blitt mye av i dag. Godt er det også at europris har tilbud på smågodt, da har jeg nemlig masse godis til resten av kvelden.

Ha en fin tirsdagskveld dere da, jeg for min del håper morgendagen blir en smule bedre!


Catharina Adele

1 kommentar

Postet av: sofielillelien

Det blir den sikkert:) Ikke tenk negativt:)!
Dato: 06.okt.2010 Tid: 10:29 URL: http://sofielillelien.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits