Link Link Link Link Link Link

en typisk høstdag

Publisert: 07.okt.2010 @ 00:12 Kategori: ferie Kommentarer: 1


Hey you. I dag har det vært høst. Storm, vått, grått og kaldt ute, men jeg har likevel hatt en god dag med godt humør. Hatt noe å gjøre hele tiden, og det i seg selv gjør mye. Har blant annet startet dagen med en joggetur i kjelleren, kost meg med te & 'Det nye', bakt eplekake og vært en tur hos Alex. Det vil jeg si er en bra dag ja!

Nå skal jeg slappe litt av før det er natta for min del, er jo tross alt bare én uke fri, så døgnrytmen kan ikke fuckes helt opp. Ferien er allerede halvveis også, synd det går så fort når man vil det skal gå sakte. Heldigvis for meg er det bare en uke med skole igjen før jeg tar en uke på Kanariøyene(!!!) Gleder meg til sol og varme, holder ikke ut klimaet i Norge uten en tur til syden i året altså, det er faktisk ikke mulig.

Ligger nå her supermett på eplekake og ser på BBC Lifestyle. Ganske mye morsomt å se på den kanalen egentlig, liker spesielt 'Come and dine with me' eller hva det er som går på formiddagen, på en måte 4-stjerners middag bare på engelsk. Sykt mye bedre underholdning og sære folk som gjør de rareste ting! Også alle de dere dress up programmene, og verdens mest økologiske hjem osv. Men nok om tv, huff snakker vi lite å blogge om eller? Tar det som et hint om at jeg burde runne av her, blogges mest sannsynlig i morgen!
Catharina Adele

1 kommentar

Postet av: kristin

her regner og blåser det som bare det..
Dato: 07.okt.2010 Tid: 00:52 URL: http://misshoiberg.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits