Link Link Link Link Link Link

a beautiful monday

Publisert: 11.okt.2010 @ 14:31 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Hey, og god morgen! Eller ettermiddag, om du vil. Føles ut som om jeg akkurat har stått opp, dagen har bare flydd avgårde. Dobbelttime matte og dobbelttime gym(Utholdenhetstrening og pulstelling) før mat, også klassens time istad, nå er det arbeidsøkt resten av dagen. Håper av hele mitt hjerte at denne uken går kjempefort, drar jo til Gran Kanaria om bare.. 4 og en halv dag! Altså tidlig på lørdag.

Trur det skal gå bra, har nemlig studiedag på onsdag! Hjemmeoppgave er greit det altså. Bare det å få være hjemme èn dag istedenfor å være her gjør jo at uken går mye fortere. I tillegg er oppgaven veldig grei, skal gjøre en research om ptf faget våres, med gjerne et intervju med en som jobber innenfor det. Og jeg fikk jo det jeg ville, nemlig foto. Så det skal jo gå fint det, håper jeg ihvertfall.

Nå er det en time igjen, så jeg får jobbe litt med bruetikettoppgaven jeg ikke har startet å lage engang. Men jeg vet hvordan den skal se ut da, og bildene er jo tatt så er vel ikke så mye jobb..?

slenger med enda et bilde fra photoshooten

Fin og solfylt mandag, kos dere resten av dagen! for min del blir det en av yndlingsøktene, zumba og kondis/styrketime som vanlig, wee.
Catharina Adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits