Link Link Link Link Link Link

fredag.. eller tirsdag?

Publisert: 12.okt.2010 @ 22:05 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Tirsdag kveld med fredagsfølese? Kanskje ikke helt det samme, men siden jeg kan sove lenge i morgen er den der litt likevel. Har som sagt studiedag i morgen, så bare en liten fotooppgave å skrive også har jeg fri resten! Ah, hver uke skulle hatt en fridag midt i, så hadde vi vært oppegående og våkne på skolen de andre dagene. Det hadde vært fint det!

Hatt en ganske grei økt på Trento i dag også. Dro rett etter skolen, varmet opp en halvtime på mølla også trente jeg ben, rygg, rumpe og mage med forskjellige øvelser. Deilig å være ferdig med trening så tidlig altså! Når jeg kom hjem lagde jeg dette som dagens middag.

ehm, eller ikke. får ikke lagt inn bilde på macen nå, virker som om det ikke er noe samkjør her i det hele tatt. arg. var ihvertfall sykt god kyllingsalat med pesto og hvitløkskrutonger.

Nå er det grey´s og druer som står på planen. Nå kjenner jeg også at jeg kommer til å være god og støl i morgen. Herlig, elsker å være støl! (ikke ironi)


Hehee, wierd. Bilde må uansett med på hvert innlegg, og dette minner meg litt om.. en mageøvelse? Så da passet det inn litt likevel. Use your fantasy!

Catharina Adele

 

3 kommentarer

Postet av: tjukk1

hørtes greit digg ut ! loking good ;)
Dato: 12.okt.2010 Tid: 22:28 URL: http://www.tjukk1.blogg.no

Postet av: miss norge

krise ! du må hjelpe meg , jeg aner ikke hva jeg skal skrive om, gjør du ? :D
Dato: 12.okt.2010 Tid: 23:29 URL: http://missnorge.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

miss norge: følte meg like hjelpesløs.. skrev bare om hva jeg intereserte meg om osv :p
Dato: 14.okt.2010 Tid: 10:51 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits