Link Link Link Link Link Link

pause fra oppgaven

Publisert: 13.okt.2010 @ 11:36 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Nå har jeg snart skrevet en side om det som interesserer meg innenfor fotografi, som er minimunn(?) i oppgaven. jeg slet ganske med å komme igang, vet ikke helt om jeg besvarer oppgaven som jeg skal. Men jeg gjør så godt jeg kan, og bare jeg kom igang gikk det ganske lett. Er jo ikke karakter på dennne oppgaven, bare godkjent/ikke godkjent så skal vel gå fint tenker jeg.

Ellers i dag har jeg spist en superstor frokost! To hjemmelagde knekkebrød med kyllingsalat på, yoghurt og et glass appelsinjuice. Nam, frokost er godt.

Senere i dag skal jeg til Madeleine, ah det blir sykt herlig å se henne igjen. Har ikke sett henne på altfor mange uker. Ikke så greit å se bestevenninnen sin så sjelden altså. Not at all. Så jeg gleder meg til en kveld med henne, stampen og det som følger med. Jeg savner nesten huset, hundene og familien hennes like mye, hehe.

Men nå skal jeg bli ferdig med oppgaven, også kanskje jogge meg en tur. Tenker at speilrefleksen blir med til Madeleine, så kanskje det blir noe spennende bilder.


my girl and me!

Ha en strålende onsdag.
Catharina Adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits