Link Link Link Link Link Link

Mamma, 50 år

Publisert: 18.okt.2010 @ 20:41 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Hey allesammen! Nå er jeg godt plassert i en leilighet nede i Gran Canaria, sammen med familien min. Søsteren min og jeg har egen leilighet vedsiden av mamma og pappa sin leilighet, noe som er litt deilig. Slipper vi å leve oppå hverandre hele tiden, har hvert vårt bad osv. Det er minst 26 grader i skyggen her, 20 om natten kanskje. Så herlig temperatur uansett vær!

I dag er det den 18. og det betyr at Mamma har bursdag! Det er jo hovedgrunnen til denne sydenturen. Startet dagen veldig bra med champagne og kiwi-kake, og den har også vært bra siden det. Satser på en fin kveld i kveld, skal på ordentlig kinarestaurant, også på forskjellige barer resten av kvelden. Så det blir bra! (jeg får selvfølgelig ikke drinker av foreldrene mine, men smake, det får jeg!)

Nå har vi en liten pause i leiligheten før vi skal ut å spise. Dagen i dag har faktisk vært overskyet, så den har gått til litt tusling rundt i byen. Vet dere hva? Dette stedet er det mest turist-jalla stedet jeg noen gang har vært på. Haha. Alle her kan litt norsk, det kryr av pensjonister og det er jalla-shapper absolutt overalt. Veldig mange tyske greier er det også her, barer, butikker ogsånt. Trur ikke jeg skal hit igjen, om jeg ikke er pensjonist da. Hehe, men det er et perfekt sted for total hvile, stranden og havet her er fantastisk og mange restauranter med mye god mat.

Foresten så er det èn times forskjell fra her og hjemme, så nå er klokka ca kvart over sju her mens den er kvart over åtte hjemme. Bare sånn til info.

I dag kjøpte jeg meg noen nye ringer, øredobber og armebånd. Nå er jeg også eier av nydelige Rayban solbriller, tidløse!! Glad, ønsket meg det lenge, gleder meg til å vise dere. Bilde opplastningen er klikk for øyeblikket, så kanskje det kommer noen bilder i et eget innlegg senere. Men nå er det mye skrift, kjedelig innlegg sånn sett. Så nå går jeg og feirer resten av denne store dagen. Kos dere hjemme i kulda!
Catharina Adele

1 kommentar

Postet av: yllifoto

Heldig du er! Var sist i syden for 7 år siden xD
Dato: 19.okt.2010 Tid: 09:25 URL: http://yllifoto.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits