Link Link Link Link Link Link

OD-DAG

Publisert: 28.okt.2010 @ 09:21 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Ah, deilig med en fridag. Ute er det blå himmel og humøret er på topp! Håper på en bra torsdag i dag, nå er det ikke lenge til helg heller! Yay.

OD dagen er i dag også, vi skal jobbe og samle inn minst 300 kr til.. hm, det husker jeg faktisk ikke, noen som trenger det! Jeg skal vaske, rydde og ordne hele huset, så har en ganske stor jobb foran meg. Etter det skal jeg ta meg en god joggetur. Ble treningsfri i går, kroppen føltes bare tung og sliten så lot den få hvile. Viktig å høre på kroppen, vet dere! Nå har jeg jo trent hver dag siden søndag også da, så en sånn fridag midt i uken var veldig deilig.Friske og glade mk elever!  ? Hehe. Hadde ikke noe å gjøre på slutten av dagen, så endte med at noen av oss gikk en tur i fotostudio. Hadde det ganske morsomt for å si det sånn, fikk helt vondt i magen av latter. Det siste bildet endte med at jeg lå rett ut på bakken, haha. Fin gjeng, gleder meg til mange onsdager fremover sammen med dere og resten av klassen! Bildene er foresten lånt fra Maries face, tok mange mange flere med de er ikke lagt ut enda.

Har du fri/OD-dag i dag? Isåfall, hva skal du gjøre?
Catharina Adele

Foresten, jeg skal på to halloween partyer til helgen, så har dere noen tips til hva jeg kan være, som går ann å få tak i så nærme halloween?

2 kommentarer

Postet av: Din awesome kompis Christian <3 <3 <3

Jeg har solgt bollar og kaffe på stasjonen :D Sto der fra kl 6! :O tjente masse cash da ^^
Dato: 28.okt.2010 Tid: 10:27 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Din awesome kompis Christian: Haha, Christian! Du er flink da, jeg er enda ikke ferdig.. Men ikke mye igjen :D
Dato: 28.okt.2010 Tid: 11:37 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits