Link Link Link Link Link Link

Årets Halloween helg

Publisert: 31.okt.2010 @ 23:47 Kategori: helg Kommentarer: 0


Startet en kjempefin helg med en liten fest hos Maren i klassen, det var veldig koselig og absolutt en veldig fin start! Ble mest kosekveld dette her, men det var liksågreit da alle var veldig slitne etter uka. Bildet over er av noen av folka, fin gjeng! Eneste bildet av oss som er ute enda, og som dere forhåpentligvis ser prøvde jeg sånn halvveis å være litt hippie.. Hehe, fail.

Før festen..

Etter festen.. Jeg ser ikke ut på det siste bildet, men sjekk øynene til Tonje da!

På lørdag dro jeg til Signe med Madeleine og Line før festen til Vivian som var i Aurskog. Kjempe koselig, høy musikk og kos mens vi ordnet oss for kvelden. Hadde en kjempebra kveld hos Vivian, så igjen masse folk jeg ser altfor sjeldent, danset og koste meg. Traff også en hel del nye, og det liker man jo! Vellykket kveld, for å si det sånn.

I dag på selve halloween har jeg ikke gjort stort. Jobbet med brusetiketten dere ser i det forrige innlegget, sovet, spist godis som ble kjøpt inn til barnetiggerne (som det kom en liten haug med tidligere på kvelden), vært en liten tur hos Alex for å få litt hjelp med det jeg absolutt ikke fikk til med brusetiketten og ellers bare slappet av. En skikkelig søndag altså. I morgen er det klassebilde fotografering på skolen, og mest sannsynlig bip test i gymmen. Pga det siste der har jeg droppet joggingen i dag, med håp om at jeg har masse masse energi til overs i morgen! Mest sannsynlig kommer det til å være omvendt, da jeg får energi av å jogge.. Men håper på det beste, og får rett og slett bare gjøre mitt beste uansett!

Men nå natter jeg snart, håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt! Har dere vært på fest for å 'feire', eller var det bare en helt vanlig helg? Isåfall, hva var dere kledd ut som?
Catharina Adele
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits