Link Link Link Link Link Link

Tirsdagens

Publisert: 09.nov.2010 @ 21:17 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


Bob Marley kjedet hang rundt halsen min i dag. Digger han!

Hey you. Da er tirsdagen snart over, jeg har skrevet ferdig refleksjonsnotatet mitt og fullført en kjempegod treningsøkt. Ny rekord på mølla på 16 km! Det var bare sykt deilig å løpe i dag, drømte meg bort i den høye musikken og når jeg så ned, hadde jeg løpt 15 km.. Så, da løp jeg en km til. Hehe. 
På skolen i dag var jeg veldig lite produktiv, surret og sløste bort masse tid på ingenting. Men følte meg ikke helt bra, hodevondt var følte meg veldig sliten så skylder på det. Gjør bare at jeg har mer å gjøre hjemme med lydportrettet mitt, som jeg skal jobbe med i morgen etter skolen. Jeg skal lage mitt om Alex. Er så greit siden jeg kjenner han så godt fra før av, og fordi han sikkert vil hjelpe meg litt.. Heh. Så han kommer hit i morgen for å bli intervjuet, til gjengjeld skal jeg hjelpe han med leksene hans. Skoleonsdag altså, bra jeg har foto hele dagen ihvertfall!

Nå skal jeg dusje, og se frustrerte fruer før jeg hopper til sengs. Gleder meg nesten litt, blitt veldig sent de siste dagene.. Blir nok det i kveld også, skal dere se.


I dag tok jeg faktisk et raskt bilde til dere før jeg trente. Ble veldig enkel i klesveien i dag, forsov meg nemlig en halvtime så håret var også helt uordnet på skolen i dag. Sånn blir det bare noenganger!  
Cardigan og bukse - Zara, Singlet - Urban, kjedet - jallabutikk i Spania og smykker fra Gina Tricot.

Catharina Adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits