Link Link Link Link Link Link

En typisk søndag?

Publisert: 21.nov.2010 @ 15:18 Kategori: helg Kommentarer: 5

Hey dere, og god morgen!

Har en veldig typisk søndag i dag. Startet med god frokost også løp 1,2 mil. Utrolig hva trening gjør med energien, og humøret. Jeg skulle ha trent for lenge siden denne helgen, da hadde nok alt blitt mye enklere.
Nå sitter jeg nydusjet, med eple og kanel te, et eple og to klementiner og koser meg. Knekkebrødene er akkurat tatt ut av ovnen. Skikkelig søndag ja!

Og nå er klokka bare.. Oi, den er faktisk over 3. Men likevel så er mye av dagen igjen, min helt uten planer. Tar det som det kommer, mest sannsynlig kommer jeg til å slappe av med film og familie, og kanskje lage en god middag eller noe i kveld. Prøver å holde tanker og følelser litt ute, tenker på andre ting osv. Men likevel har jeg i hele dag hatt en ganske fæl følelse i meg. Føler magen knyter seg når jeg prøver å finne ut hva det er.. Noe er galt føler jeg, men vet ikke hva. Jeg har også en følelse av at det er mange valg som må tas fremover, noen kanskje veldig vonde og tunge. Men vil ikke tenke på det nå, for jeg aner faktisk ikke hva jeg føler eller vil.

De fleste av dere aner vel ikke hva jeg skriver om nå, men jeg skriver vel mest til meg selv. Det hjelper å få føleser ut, skrevet ned osv. Føler jeg ihvertfall. Og jeg velger å gjøre det her, for jeg vil vel egentlig kalle dette en dagbok.

Hva har dere gjort/skal gjøre i dag?


weheartit
Catharina Adele

5 kommentarer

Postet av: Sofie

Uff, jeg vet hvordan du føler deg, sliter skikkelig med vanskelige

valg for tiden. Har gjort veldig lite... typisk søndag med andre ord.
Dato: 21.nov.2010 Tid: 22:51 URL:

Postet av: Mari

herregud spreking! hva gjør du for å "klare" å løpe så langt? jeg DØR inni meg etter 30 minutter på mølla. kan godt løpe to timer i skogen om sommern, men mølla blir så forferdelig treg
Dato: 22.nov.2010 Tid: 00:01 URL: http://jegbarehvorfordet.blogspot.com

Postet av: Catharina Adele Nordli

Mari: Jeg har jo jobbet meg opp, løpt litt lengere for hver gang over ganske lang tid. jeg elsker i seg selv også å løpe, men greier kun å løpe på tredemølla om jeg har høy musikk som 'gir' meg energi, og best om jeg er alene. Da drømmer jeg meg bort i andre ting, synger med musikk eller noe sånt.. og tiden går kjempefort!
Dato: 22.nov.2010 Tid: 17:05 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: kristineelns

har du gjevn fart på møllen når du løper så langt? hvor fort? :)
Dato: 22.nov.2010 Tid: 18:22 URL: http://kristineelns.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

kristineelns: Jeg løper med gjevn fart ja, ihvertfall som oftest. Løper vanligvis hele tiden rundt 11 km/t. Noen ganger tar jeg perioder med raskere også, eller mindre.
Dato: 24.nov.2010 Tid: 11:32 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits