Link Link Link Link Link Link

Can't sleep

Publisert: 22.nov.2010 @ 23:22 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Hey you. Mandagen er over, den har gått kjempefort og egentlig vært veldig bra. Startet med ptf uken i dag, som går utpå at vi skal drive med et prosjekt hele uken, og ikke ha noen vanlige fag. Digg. 
Vi er da delt inn i grupper på 5. En fra hver fordypningsklasse. Altså en fra foto, en fra video, en fra lyd og i vårt tilfelle to fra nattavis. Oppgaven er om 80'tallet, vi skal lage en filmsnutt på 1 min og 30 sek i enten action, musikkvideo, romantisk komedie? eller dokumentar trur jeg det var. Gruppen min(som jeg er gruppeleder i, hehee) har valgt å lage en musikkvideo til sangen 'girls just wanna have fun' av Cindy Lauper. Det kan virkelig bli spennede! Starter innspilling i morgen, og JEG er skuespiller. Yesda..
I dag hadde vi bare masse ide-myldringer om 80'tallet for å kunne greie å gjennomføre dette her, var ganske morsomt det også. Ser frem til de neste dagene, selvom det fort kan bli stress! Skriver mer om hva mer som skjer senere i uken, dette er bare første greie som skjer.

Ellers har jeg som vanlig tilbringt mandagskvelden på Trento. I dag ble det spinning-time før kondis/styrketimen, og for en treningsøkt det ble! Hadde energi herfra og opp til himmelen jo, herlig var det! Mest sannsynlig har det noe med et veldig stort matinntak. Jeg har nemlig verdens største appetitt fortiden. Spiser som en mann.. lover dere.


i don't know what i feel anymore. I'm confused.

Litt random innlegg. Men nå må jeg sove.. Prøve ihvertfall, så vi blogges!
Catharina Adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits