Link Link Link Link Link Link

Energibombe

Publisert: 29.nov.2010 @ 22:28 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Nå er det faktisk mandag igjen allerede. Eller, den er vel snart over den også.. Helgen har vært veldig bra, og den har selvfølgelig gått kjempefort. Nå sitter jeg her ganske fornøyd etter en god treningsøkt. Ble som vanlig zumba på meg, og i tillegg løp jeg 1,2 mil når jeg kom hjem. Dette kun fordi jeg hadde sykt med energi, som jeg bare måtte få ut! Skulle egentlig på kondis/styrketime på trento etter zumbaen, men jeg følte heller for å skru musikken på full guffe og løpe ut all energien her hjemme. Så da ble det sånn, hehe.

Må si at jeg i tillegg til dette hadde biiptest på skolen i dag, noe som gikk ganske bra med en femmer. Jeg løp til nivå 8 og det var med forkjølelsen jeg har fått over natten, så er jo fornøyd med det. Satser på niern neste gang, forhåpentligvis uten forkjølelse!

Fikk også 5- på en matteprøve i dag, er den beste karakteren i matte hittil på vgs, så der er jeg fornøyd. Jeg trodde faktisk at jeg skulle få en 2'er eller lignende, så fikk en smule sjokk når jeg så karakteren.


Fra fredagen før folket kom, da jeg hadde håret i dott. Hehehe, kjempefint igrunn, ser jo ut som om jeg kun har en liten hårtust på hodet... Men et innlegg uten bilde er fyfy, så sånn får det bare bli da jeg ikke orker å lete etter noe annet!

Nå er det snart natta for min del. Håper alle har hatt en kjempefin start på en ny uke!
Catharina Adele

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits