Link Link Link Link Link Link

Dagen før kosemnd

Publisert: 30.nov.2010 @ 21:40 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Hey trøtt, fra morningen i dag med barten rundt halsen.. Hehe.

En liten tur innom i kveld også. Sitter og koser meg med julesanger mens jeg skriver litt notater til naturfagprøve. I morgen er det faktisk 1.des. Kribler i meg av glede bare jeg skriver det.. Jeg elsker virkelig julen! Men vet dere hva, jeg har ikke fått kalender enda! Litt trist, pleier jo alltid å våkne opp til kalender.. Men får forhåpentligvis en kalender i løpet av morgendagen, min kjære mor har bare glemt det litt oppi alt maset(snakker foresten om sjokoladekalender). Hvordan kalender har dere?

I morgen skal jeg stripe etterveksten og klippe tuppene. Da blir jeg helt klar for jula, noe som er veldig deilig! Nå håper jeg bare ukene som kommer skal gå kjempefort. Og at jeg rekker å kjøpe flere julegaver før den 23 desember. Kjøpte nemlig omtrent alle julegavene den 23. i fjor, skikkelig stress-halvår var det da.

Men nå må jeg dusje og ordne litt før det er sengetid. Vi blogges nok i morgen, den FØRSTE desember! (!!!!!!) I dag er det foresten akkurat to mnd til bursdagen min også. Tiden flyr! 
Catharina Adele
2 kommentarer

Postet av: lovemypics by trine anita

Gleder meg også til jul :-D

Du har syke øyer!
Dato: 30.nov.2010 Tid: 21:56 URL: http://lovemypics.blogg.no

Postet av: Mille

jeg, mamma og pappa deler kalender :D så vi får liksom gave hver

tredje dag:D Likte ikke å ha kalenderen for meg selv jeg!
Dato: 30.nov.2010 Tid: 22:31 URL:

Skriv en ny kommentar

hits