Link Link Link Link Link Link

Bloggpause?

Publisert: 07.des.2010 @ 08:38 Kategori: diverse Kommentarer: 3

En stund siden siste innlegg, jeg vet det. Har hatt mye å gjøre, mye å tenke på og nå er ting egentlig bare veldig vanskelig. Tar meg en pause fra bloggen til ting har roet seg litt, og jeg føler meg bedre. I tillegg er det veldig mye skole fortiden, og jeg føler jeg henger veldig etter. Noe som absolutt ikke er likt meg.

Nå har jeg akkurat presset i meg min vanlige frokost, noe som kanskje ikke var så smart for nå truer den med å komme opp igjen. For første gang så har jeg faktisk mistet matlysten. (JEG, altså.. Matvraket selv) Men jeg skal selvfølgelig likevel på skolen, og prøve å tenke på andre ting. Det er jo så mye bra i livet mitt også, kan ikke la det negative ta helt overhånd. Har latt det gå litt langt i det siste, og det er absolutt også min skyld i at det skjer ting nå så.. Ja, jeg er klar over at jeg selv også har skyld i det som skjer.

Nå er det blant annet snart jul, noe som virkelig er noe å glede seg til. Dere får kose dere masse, så e rjeg plutselig tilbake. Aner ikke når, kanskje jeg dukker opp allerede i kveld? Nei, det er ikke godt å si.


fake a smile..

Vi blogges ihvertfall, en eller annen gang. Også må jeg bare legge til at jeg setter så utrolig pris på alle dere goe som alltid er her for meg, det betyr veldig mye!
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Marie

ikke klandre deg selv. du har ikke egentlig gjort noe galt med noe, sett ting i perspektiv og se hvordan du selv blir behandlet. Ikke klandr deg selv for å være glad! er her for deg, og gleder meg til du blogger igjen!
Dato: 07.des.2010 Tid: 09:55 URL: http://baremarie.blogg.no

Postet av: Line Stensrud

jeg er her for deg vennen! :) du må blogge igjen snart da, liker å lese bloggen din!
Dato: 08.des.2010 Tid: 10:12 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Takk jenter! Dere er goe dere :-)
Dato: 09.des.2010 Tid: 09:45 URL: http://catharinaadele.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits