Link Link Link Link Link Link

PILOXING

Publisert: 09.des.2010 @ 22:03 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

Hey, i'm back baby!

Pausen fra bloggen ble ikke lang, men det var faktisk veldig deilig å bare kunne konsentrere seg om noen få ting et par dager. Mye har skjedd de siste dagene, og det er mye skole disse to siste ukene. Men humøret er nå ganske bra til tross for mye dumt, men også mye bra som har skjedd.

Har flere bilder på lager til dere, de kommer nok litt etter litt ut på bloggen tenker jeg. Tok noen bilder til en togoppgave i foto, på mandag av Marie. De kommer sikkert i et eget innlegg senere. Ellers er det litt annet, får se om jeg husker å vise dere.

Nå har jeg nesten akkurat kommer hjem fra piloxing! Det var kjempegøy. og litt annerledes. For de som ikke vet hva det er, er det en blanding mellom pilates og boksing. Det nye store i amerika med andre ord.. Hehe. Jeg ble egentlig bare veldig varm i kroppen av det, ikke sånn ordentlig svett/sliten. Men morro, det var det virkelig! Det er på Trento neste torsdag og, to ukers greie. Gleder meg allerede!


fra i går

Sånn ellers er det jo 9. desember i dag, og allerede nå har jeg fått sjokoladekalender av min kjære far. Smarties-kalender, fordi de ikke hadde kinder-kalender der han var. Men jeg er storfornøyd jeg, for jeg skulle egentlig ikke ha kalender i år. Kun fordi mamma glemte å kjøpe til 1.des, og de neste dagene etter det. Og da synes jeg vitsen ble litt borte. Men så kommer pappa hjem med denne til meg da, det var litt snilt synes jeg. Ute er det veldig veldig vakkert, hvitt overalt og veldig kaldt. Uff, det siste kunne godt latt være synes jeg, men det går bra siden det er desember, og fordi det er så pent ute pga det!

Hm, nå bare skriver jeg i vei så nå gir jeg meg. Vi blogges nok mest sannsynlig i morgen. 
Gleder meg til helg, ikke mange timene på skolen igjen. Riktignok ukens verste skoletimer, men det blir jo alltids ferdig engang, så da blir det vel det i morgen også.Satt meg der jeg. Smil til livet, og livet smiler tilbake! Bob Marley har hengt rundt halsen min i dag, love it. Men nå sier jeg god natt, for nå skal jeg hoppe i dusjen for så og hoppe videre i senga. God natt!
Catharina Adele
1 kommentar

Postet av: Alex

Fint noen har det bra iallefall :)
Dato: 11.des.2010 Tid: 00:11 URL:

Skriv en ny kommentar

hits