Link Link Link Link Link Link

So much to do

Publisert: 14.des.2010 @ 11:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Nå er det faktisk bare 10 dager igjen til jul. Jeg har enda ikke pyntet eller vasket kjelleren til jul, bakt og pyntet store pepperkaker til å henge i vinduene mine, eller i det hele tatt fått bakt halvparten av julegreiene jeg vil før jul. Han lyst til å lage vanilla fudge, kokosmakroner, double chocolate dream cookies, julebrød med tørket frukt, fransk nougatt osv osv. Noe av det vil jeg gi bort som julegaver.. Jeg vil være med pappa og kjøpe juletre, og jeg vil hjelpe mamma med å pynte huset. Jeg vil kose meg med venner og familie, uten bekymring og stress fra skole.

For skole, det er det mye av nå. Jeg har akkurat levert portrettintervjuet mitt som jeg har skrevet og satt inn bilder og tekst i indesign, pluss at jeg er ferdig med refleksjonsnotatet. Nå har jeg igjen en ganske stor togoppgave i foto med refleksjonsnotat, refleksjonsnotat til html side, filmanalyse av haisommer, naturfaglekser og matteprøve. Også er det endelig jul, èn uke igjen. Jeg tenker positivt, det er jo faktisk jul, den beste tiden av året. Problemet er vel egentlig bare at jeg stresser så mye at jeg føler meg helt utslitt. Jeg vil jo ha tid til alt! Mange julegaver har jeg også igjen.. Jeg vil på shopping med venner og familie, og kose meg.

Men, nå skal jeg bruke resten av dagen og jobbe for fult. Kanskje jeg faktisk får tid til litt av det jeg vil! Håper dere andre ikke har en like stressende førjulstid. Nå skal det bli godt med ferie ihvertfall!

Prioritering, og planlegging er tingen. Hver dag er helt fullpakket med skole, trening, familie og venner. Vil kalle denne uken som siste innspurt før jul. Jeg skal være effektiv, som aldri før! Fra tirsdag neste uke tar jeg fri fra alt som heter skole. jeg vil også ta treningsfri akkurat i julen. En uke fri en viktig for både kropp og sjel en  gang i blant, selvom jeg vet at jeg ikke vil greie å holde meg unna i en hel uke skal jeg det ihvertfall et par tre dager.Nå ble det mye skrift, unnskyld. Skriver mest for min egen del, skjønner jo at dette er uinteressant for de fleste av dere der ute. 
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Line Stensrud

du er flink til å skrive du!
Dato: 15.des.2010 Tid: 10:12 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Line: Takk vennen!
Dato: 15.des.2010 Tid: 10:19 URL: http://catharinaadele.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits