Link Link Link Link Link Link

Den siste helgen før jul

Publisert: 20.des.2010 @ 14:30 Kategori: helg Kommentarer: 6

Nå kommer et innlegg fra helgen min med bilder fra noe av det jeg har drevet med. Som sagt så var jeg hos Madeleine på fredag, superkoselig! Men tok ingen bilder.. Tenkte jeg ikke over engang. Ikke fikk vi vært i stampen heller, pga bildet under!
Jeg har tatt piercing i magen! Marie, Line og jeg dro inn på Odins merke i Lillestrøm og tok piercing på fredag. De to stang i øret, og jeg som dere ser i navlen. Det kjentes for å si det sånn.. Ble ganske uvel en stund etterpå, men nå går det mye bedre. Vondt å bøye magen veldig, og hoppe sånn tungt. Så trening blir nok litt smertefullt fremover, så får ta det litt rolig. Noe som egentlig passer veldig fint da det nå er jul og kos som er hovedfokus! Likevel skal jeg på julemaraton på Trento i kveld, får bare gjøre mitt beste!Vært med Jonas fra lørdag til søndag, bakte kokosmakroner, pepperkaker som vi pyntet så fint og knekkebrød. Vi bakte også knekkebrød og Muslibarer hos Jonas på søndag. Kjempe koselig, ja det var det virkelig!


(Mobilbilder) Jonas og jeg var på bowling mens vi ventet på at strømmen skulle åpne i går. Flaut, tror aldri at jeg har gjort det så dårlig på en bowlingrunde før... Men neste gang, da blir det andre boller!


Handlet de siste julegavene på Strømmen storsenter, og fikk kjøpt denne jakken på 50% avslag! Fikk jeg endelig en jakke jeg kan bruke om det er skikkelig vind/regnvær, i bakken med klær under osv. Likte den veldig godt, fra merket Johnny Leave Home som jeg er veldig glad i! Og til halv pris da, det liker vi.

Dette var noe av det jeg gjorde denne helgen. Har alt i alt hatt en veldig koselig og produktiv helg som så klart har gått kjempefort. Nå er jeg klar for juleferie! Har dere hatt en kos helg, er alle ferdige med julegavene enda?

6 kommentarer

Postet av: susaar- Susanne Arntzens liv i bokstaver

Fine bilder! :)
Dato: 20.des.2010 Tid: 14:34 URL: http://susaar.blogg.no/

Postet av: Line Stensrud

så herlig bilder! :D
Dato: 20.des.2010 Tid: 16:36 URL:

Postet av: Engulf

Liker veldig godt pepperkake bildene :D Spesielt katten nede til venstre, og selvfølgelig de to grisene som "koser" seg, på bilde nr2. av de ferdig pynta pepperkakene;)

Sitat: "Muliggens noe på repareres!" "Akkurat" ;D

Takk for en herlig helg :D
Dato: 20.des.2010 Tid: 17:16 URL:

Postet av: Karoline

omg! misunner magen din..

what a cute couple you two make :) like it
Dato: 20.des.2010 Tid: 22:16 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Line og Susanne: Tusen takk! :)

Engulf: Hehe, liker dem selv :D Takk for helgen ja, koste meg masse!

Karoline: Ntå, takk :)
Dato: 20.des.2010 Tid: 22:24 URL: http://catharinaadele.blogg.no

Postet av: Maren Selboe

catharina ! sixpack :O
Dato: 21.des.2010 Tid: 07:39 URL:

Skriv en ny kommentar

hits