Link Link Link Link Link Link

Jul 2010

Publisert: 25.des.2010 @ 21:13 Kategori: ferie Kommentarer: 2

Hei på dere, og god jul! Tok meg aldri tid til noe blogg i går. Hadde en veldig koselig julaften med familien, masse god mat og supre pakker. Julestrømpe, tre nøtter til askepott, godteri og julekaker, besøkte graven til mormor og morfar osv. Akkurat sånn julaften skal være.Det var også den første julen sammen med Onkel, og fetterne mine Lasse og Eirik. Kjempekoselig! Er også super fornøyd med gavene jeg fikk, og ikke minst ga i år. Er nok mer glad i å gi bort gaver enn å få, selvom det er veldig stas å få også.. Hehe. Jeg fikk blant annet denne under her, som jeg allerede elsker og nesten har flyttet inn i. Henger litt etter jeg, får sånn liksom. Bedre sent enn aldri, for den er nemlig herlig og varm ha å på seg. Og jeg lover dere, denne skal jeg bare bruke inne! Verste jeg vet er når jeg ser folk bruke denne, ute blant andre folk.


Lollipop! Så nå vandrer jeg rundt som en liten rosa polkagris.. Nice. Fikk også hull i navlen som førjulsgave, shabby chick pyntegjenstander, smykker, gavekort, bilder, litt klær, parfyme, penger og ikke minst sokker. Ikke en jul uten sokker. Også kanskje noe av det beste, en helg på en hytte, i bakken i Hafjell sammen med Jonas! Da ble jeg glad, sånt går det virkelig an å like. Dette blir da en helg i januar, så jeg gleder meg kjempemasse! Noen som har fått noe lignende noengang?
Så jeg er som sagt veldig fornøyd med årets gaver. Kunne faktisk ikke blitt bedre!


Nå skal jeg kose meg videre med dream is, druer og noen pepperkaker. Hatt en avslappende og fin dag, med fam. middag hos farmor. Hva har dere brukt deres 1. juledag på? Ønsker dere en kjempefin romjulestid videre, med familie, venner og all kosen som følger med!

Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: Engulf

Jeg fikk også mye fint i år, fikk også en opplevelse gave som var en middag og en massasje time :D Gleder meg til det! I dag starta dagen litt tregt, men senere på kvelden jobba jeg.
Dato: 25.des.2010 Tid: 22:39 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Engulf: Heldig du er da! :D Hm, flink som jobber da ihvertfall.
Dato: 26.des.2010 Tid: 00:16 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits