Link Link Link Link Link Link

Romjulssalg i Oslo

Publisert: 29.des.2010 @ 11:32 Kategori: ferie Kommentarer: 2

God morgen allesammen! I dag er det tid for litt romjulsalg i Oslo sammen med min kjære mamma. Fikk jo litt penger til jul jeg også, og salg liker vi så i dag skal jeg nok kose meg. I kveld vet jeg ikke hva jeg gjør, men det får tiden vise. Kos dere masse i dag, det er onsdag og halvveis til skolestart.. Nyt ferien mens den enda er! Har dere vært på romjulssalg enda?

Nå sitter jeg og spiser et par kokosmakroner, mens jeg venter på at klokka skal bli nok. Tror jeg har funnet min yndlings-julekjeks, kokos er jo så godt! Ellers er jeg veldig glad i pepperkaker, sjokoflarn og en nøttekjeks med sjokolade over som jeg lagde for første gang i år. Som dere kanskje skjønner har jeg ikke greid å holde meg unna søtsaker, som jeg egentlig skulle fra helgen av til nyttårsaften. Skylder på at det faktisk fortsatt er juleferie, og at jeg vil unne meg litt nå mens jeg kan.

Catharina Adele

liker svart-hvitt bilder fortiden jeg, kanskje fordi jeg fortiden ikke gidder å bruke så mye tid på sminke og utseende, og da blir bildene mye bedre i svart-hvitt!

2 kommentarer

Postet av: Engulf

Synes du er søt både med og uten sminke jeg ^^ Veldig fine bilder
Dato: 29.des.2010 Tid: 15:17 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Engulf: Hehe, takk for det ^^
Dato: 29.des.2010 Tid: 23:45 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits